Labdarúgás, NB II., Kisvárda Master Good

2 órája

Zsinórban a negyedik siker

A Szentlőrinc legyőzésével a tabella élére ugrott a Kisvárda Master Good.

Molnár Gábor gólja adta meg a lendületet.

Fotó: kisvardafc.hu

Egymást követő második idegenbeli fellépését nyerte meg a másodosztályban a Kisvárda, amely így négymeccsesre növelte győzelmi sorozatát. Mint, ahogy arról már beszámoltunk a rétközi egylet Molnár Gábor találatával szerzett vezetést Szentlőrincen, amit Dinnyés öngólja toldot meg, s habár a hazaiak a végjátékban még szépítettek, elhozta a három pontot Baranyából Révész Attila csapata.  

A cserék is odatették magukat

– A hazai csapat bizonyította, hogy nem véletlenül áll ott a tabellán, ahol – értékelt a mérkőzést követő sajtótájékoztatón a vezetőedző. – Nagyon sok hosszú labdával operáltak, emiatt lehetőségeink szerint meg is magasítottuk a védelmünket. Ahogy telt az idő, egyre kevesebb veszélyt okoztak, mi pedig azt is kihevertük, hogy az első félidőben büntetőt rontottunk. A szünetben megbeszéltük, hogy van ilyen, segíteni kell a játékost, hogy talpra álljon ebből a helyzetből, és lám, ő adta a gólpasszt az első találatunknál. A cserékre ezúttal egy rossz szót sem szólhatok, legutóbb azért voltam mérges rájuk, mert a Mezőkövesd ellen a kezdősorban játszva nyújtottak hasonlót. Sikerült azonban felpiszkálni őket, elsősorban Molnár Gábort, aki fontos gólt szerzett és összességében nagyon jó személyiség. Meg kell dicsérném még Alaksandar Jovicicot, aki remek teljesítményt nyújt jobboldali védőként, a második gól az ő érdeme. A végén azért a kapott gól miatt nem lehettünk teljesen boldogak, de üsse kavics, nyertünk.

Kupameccsel folytatják

A legutóbbi NB II.-es évhez, 2017 őszéig kell visszanyúlni, amikor hasonló sorozatot produkált a Várda, akkor ötször nyert egyvégtében. A Kisvárda a soron következő fordulót megelőzően a Magyar Kupában folytatja, szerdán a vármegyei bajnokságban érdekelt Balatonalmádi otthonában lép pályára.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában