Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2 órája

Már nem Harbula Balázs a Nagyecsed edzője

A bajnokságban 8. helyen álló együttes szakvezetője vasárnap ajánlotta fel lemondását. Azt még nem tudni, ki lesz Harbula Balázs utódja a Nagyecsed kispadján.

Szon.hu

Harbula Balázs jó emlékekkel távozik Nagyecsedről

Fotó: Sipeki Péter

Vasárnap a Nagyecsed ellen szerezte meg első győzelmét Nyír-Wetland vármegyei első osztályban a Nyírvasvári. A 2–1-re végződő mérkőzés után lemondott posztjáról a Nagyecsed RSE vezetőedzője, Harbula Balázs. 

Harbula Balázs
A jövőben nem Harbula Balázs irányítja a zöld mezes Nagyecsedet
Fotó: Sipeki Péter

Tudjuk a sorozatos kudarcok okait, úgy gondolom változtatni kell a csapat érdekében – mondta a távozó tréner. Fodor András egyesületi elnök hálás Harbula Balázs eddigi munkájáért. 
Balázs a Nyírvasvári meccs után jött oda hozzám, és felajánlotta lemondását. Beszélgettünk kicsit de végül elfogadtam. Szeretnénk megköszönni Balázs munkáját, sokat tett az egyesületért. A tavaly tavaszi menetelésünket nem veheti el tőlünk senki. Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban!
Harbula Balázs irányításával a gárda a Ferencváros ellen is megmérkőzött a Magyar Kupa főtábláján (0–8). Az új edző kilétéről a következő napokban dönt a nagyecsedi egyesület. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában