Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2 órája

Újfehértón döntetlennel ért véget a találkozó; tovább tart a Vásárosnamény vesszőfutása

Ezen a hétvégén már a 12. forduló találkozóit játsszák a Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokságan. Szombaton Újfehértón és Vásárosnaményban rendeztek mérkőzést.

Szon.hu

A Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban két mérkőzést játszottak szombaton. Az Újfehértó hazai pályán játszott döntetlent az Ibránnyal, míg a Nyírmeggyes győzött Vásárosnaményban.

Újfehértó
A piros mezes Újfehértó döntetlent játszott az Ibránnyal

Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 12. forduló

 

Újfehértó–Ibrány 2–2 (1–2)


Újfehértó, v.: Valu. Újfehértó: Nagy – Chrien, Somogyi (Zámbó), Angyal, Pallai B. (Marozsán), Mezei, Pallai G., Benke, Garda (Lakóczi), Kiss (Daróczi), Szilágyi (Baglyos). Edző: Kiss Tamás. Ibrány: Tóth – Bégányi, Farkas (Novák), Lukács (Bészély), Kiss (Kállai), Nagy, Csáki, Boros (Bertók), Ács, Barta, Bunkóczi. Edző: Fiumei Viktor. Gól: Angyal, Baglyos (11-esből), illetve Nagy, Barta (11-esből). Kiállítva: Barta (94.). 
Kiss Tamás: – Két ellentétes félidőt játszottunk, az elsőben korai vezetésünk után nagyon buta hibákat követtünk el és ezzel az Ibrány meg is fordította a találkozót. Itt éreztem egy kicsi zavarodottságot a csapaton. A szünetben rendeztük a sorokat és a második félidőben úgy gondolom, hogy teljesen rászolgáltunk a döntetlenre, akár meg is nyerhettük volna ezt a mérkőzést. További sok sikert kívánok az Ibránynak!
Fiumei Viktor: – Igazi megyei rangadó volt, gólokkal, helyzetekkel, kihagyott tizenegyessel, kiállítással. Az első félidő a miénk volt, talán rosszkor jött nekünk a szünet. A második félidőben az Újfehértónak több helyzete volt, mi csak kontrából voltunk veszélyesek. Véleményem szerint igazságos eredmény született.


Vásárosnamény–Nyírmeggyes 0–2 (0–1)


Vásárosnamény, v.: Kondor. Vásárosnamény: Csordás – Géci, Szántó, Jónás, Lyáh (Bíró B.), Deskó, Berec (Bíró K.), Dobod (Huszti), Magyari, Kopor (Ujvári), Orosz. Edző: Géczi István. Nyírmeggyes: Ritli – Fischer, Török (Banga J.), Ötvös, Banga B., Batizi Pócsi (Kujbus), Boldizsár, Jónucz, Nagy, Törtei, Tóth. Egyesületi elnök: Nagy Zsolt. Gól: Jónucz, Ötvös.
Géczi István: – Nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk ma, így nem maradt más hátra, mint hogy gratuláljak a Nyírmeggyes győzelméhez.
Nagy Zsolt: – nem nyilatkozott

Vasárnap négy mérkőzéssel folytatódik a 12. forduló.

  • Baktalórántháza–Gergelyiugornya
  • Nyírvasvári–Nagyecsed
  • Kótaj–Mándok
  • Nagykálló–Nyírbátor

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában