Tenisz, MARSO Tenisz Centrum

2 órája

OB II.-es bajnok lett a MARSO Tenisz Centrum

A MARSO Tenisz Centrum férfi csapata.

Fotó: MARSO Tenisz Centrum

Szeptember közepén az utolsó csoportmérkőzések is lezajlottak a Magyar Tenisz Szövetség Országos Csapatbajnokságának II. osztályában, így kiderült az is, hogy kivel kell megküzdenie a MARSO Tenisz Centrum férfi gárdájának az első osztályba kerülésért.

Saját tehetségeikre építenek

Ismét szép eredményt tudhat magáénak a MARSO TC, hiszen a kizárólag saját nevelésű fiatal játékosokra épülő gárda az Országos Csapatbajnokság II. osztályának C csoportjának bajnoka lett.

A tavaszi fordulóban, ahol hét egylet szállt harcba a győzelemért, a nyíregyházi klub a tabella élén végzett, úgy, hogy mindhárom, a MARSO TC mellett a felsőházba jutott ellenfelét legyőzte.

Összesítésben, kiélezett küzdelemben, végül a MARSO TC fiataljai, jobb egymás elleni eredményt követően szerezték meg a bajnoki címet a jelentős erőket felvonuló Fehérgyarmat előtt.

Az Országos Csapatbajnokság további menetrendje alapján a négy II. osztályú csoport első helyezettjei játszanak egymással, vagyis a keleti és a nyugati országrész legjobbjaiból is csak egy-egy gárda jut majd fel az első osztályba. Nincsenek könnyű helyzetben a MARSO TC teniszezői, hiszen a TSZSK Gyulával kell megmérkőzniük. Habár a békési formáció nem szerepelt kimagaslóan a tavaszi fordulóban, azonban az őszi rájátszásra jelentősen megerősítette a keretét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában