Vízilabda, AQUA SE

3 órája

Rajtol a férfi OB II.-es vízilabda bajnokság

Nyolc év után térnek vissza az OB II.-be.

Fotó: AQUA SE

Hazai fordulóval kezdődik az AQUA Sport Egyesület számára a felnőtt férfi OB II.-es vízilabda bajnokság.  A felnőtt pólósok nyolc év után szerepelnek újra az OB II.-es pontvadászatban, ahol az első fordulóban az Egri Vízmű Sport Club és a MATE-GEAC MSA (Gödöllő) csapatai ellen ugranak medencébe. A bajnokság lebonyolítása torna rendszerű, így a játékosok egy játéknap leforgása alatt két mérkőzést játszanak. Az Észak-keleti csoportban több olyan csapat is szerepel, akik esélyesek lehetnek a végső győzelemre is.

Bőven van bennük potenciál

– Nyolc év után indítunk újra felnőtt csapatot az országos bajnokságban. Örülünk, hogy nekivághatunk az idei OB II.-es kiírásnak. Az edzések során már kiderült, hogy hatalmas potenciál van ebben a gárdába. A csapat 99%-a AQUA SE nevelés, de egy-két tehetséges junior is lehetőséget kap majd nálunk. Erős ellenfeleink lesznek, hiszen olyan csapatok vannak nálunk az Észak-keleti csoportban, amelyek az előző bajnoki kiírás harmadik és negyedik helyén végeztek. Augusztus eleje óta edzünk és készülünk a bajnoki rajtra. Nagyon várjuk már az első mérkőzésünket, szeretnénk a hazai közönséget győzelmekkel megajándékozni a városi uszodában – mondta az egyesület sajtóanyagában Hatvani Péter, a felnőtt csapat vezetőedzője.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában