VIDOR Fesztivál 2024

2024.08.26. 10:00

Edda-slágerek szólnak a nagyszínpadon

Az Eddát kedvelőknek ma a VIDOR nagyszínpada előtt a helyük!

Szon.hu

A musicalt ma 19.30-tól láthatják/hallhatják az érdeklődők

Fotó: Vidor.eu

Ebben az évben ünnepli fennállása 50. évfordulóját az ország egyik legismertebb rockzenekara, az EDDA Művek. Az elmúlt évtizedek során több millió eladott album, megannyi, generációkon átívelő sláger, megszámlálhatatlan koncert itthon és a határon túl, szakmai díjak és kitüntetések kötődnek a nevükhöz. A magyar zene örök érvényű, megkerülhetetlen szereplői, lelkesedésük a mai napig nem hagyott alább, a zenei palettán stabil helyet foglalnak el, a közönség szeretetétől övezve. Előttük tiszteleg az Edda musical – A kör, a Várudvari Nyári Színház és a Csiky Gergely Színház produkciója. A Kör egy messziről indult fiatalember felnőtté válásának története, az EDDA Művek legnagyobb slágereivel, ami visszarepít minket abba a korba, amikor az ember még nem tudja eldönteni, mi a legfontosabb: a szerelem, a pénz, vagy a banda?! Lehet-e együtt minden? A nézőknek, ebben az előadásban biztosan. 

Kisvárdai énekesek a színpadon

Az ország legjobb rock hangjai, élő zenekar, elképesztő látvány, óriás LED-falak, lenyűgöző táncosok, pirotechnikai elemek és számos meglepetés várja a nézőket ma 19.30-tól a Kossuth téren. Az előadásban mások mellett Réthy Zsazsát, Kovács Áront és Arany Timit láthatjuk, s két kisvárdai énekes, Nagy Szilárd és Ragány Misa is főszerepet játszik. Az előadás zeneszerzője Gömöry Zsolt, a rendező Gémes Antos. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában