Nagyhalász

2024.09.13. 13:32

Tragédia Nagyhalászban - Komoly depresszióval küzdött a holtan talált Bence

A fiatal sajtóinformációk szerint a szomszédos kormányablak tetejéről ugrott le.

Szon.hu

Sajtóinformációk szerint a szomszédos kormányablak tetejéről ugrott le

Fotó: Google Maps

Szörnyű tragédia történt a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nagyhalászban, miután egy 14 éves fiú holttestére leltek a közmunkások. Az áldozatra, Bencére a helyi iskola udvarán találtak rá. Azonnal értesítették az iskolaőrt és mentőt is hívtak hozzá, de az életét már nem lehetett megmenteni. A kiérkező egységek csak a halál beálltát tudták megállapítani - írta a Bors.

A tinédzser magántanuló volt, miután komoly depresszióval küzdött. A Tények információi szerint a fiatal még szerda éjszaka tűnt el otthonról, a csütörtök reggeli tragédia előtt. Sajtóinformációk szerint az iskola mellett fekvő kormányablak épületének a tetejéről ugrott le, de ennek tisztázásában a városban felszerelt térfigyelő kamerák felvételei fognak segíteni. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja tragédia körülményeit.

 

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában