Nyírmada

2024.09.13. 13:46

Mozgalmasra sikeredett a szüreti nap

Szon.hu

A szüreti felvonulás az idén sem maradhatott el

Fotó: nyírmadai művelődési ház

Az ősz visszavonhatatlan jeleként rendezték meg a napokban a hagyományos szüreti napot Nyírmadán, a sportpályán. A gasztro-udvarban ínycsiklandozó finomságokkal várták a látogatókat, hiszen a szüreti nap kihagyhatatlan része a főzőverseny. Délelőtt Patay István Általános Iskola tanulóinak műsorát, a Napsugár Óvoda csapatának produkcióját, illetve Gerzsenyi Laura Street Dance School-táncbemutatóját láthatták a vendégek. Elmaradhatatlan fellépője a rendezvénynek Kiss Réka és Sárkány Krisztián párosa – a duó ebben az évben is elkápráztatta a nyírmadaiakat. 
Kovács Sándor országgyűlési képviselő nyitotta meg hivatalosan a szüreti napot Kálmán Béla polgármesterrel együtt. A motorosok show-ját látványos felvonulás követett a DOC Ifjúsági Fúvózenekar vezetésével. Délután fellépett Bódi Guszti és Margó, a Döndi Duó és Roli, illetve Missh, míg este Mohácsi Brigi, Essemm, valamint Dj Vamuzze szórakoztatta a közönséget. A helyi Jud Jump-os lányok produkciója színesítette a programot. Az nap retro discóval ért véget, DJ Vass Attila gondoskodott a zenéről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában