Labdarúgás, NB I., Nyíregyháza Spartacus FC

2024.09.02. 10:38

Tímár Krisztián: a hazai közönség véleménye is tükrözte a lefújáskor a teljesítményünket

Értékelések a Fradi–Szpari meccset követően.

Ezúttal is Kovácsréti Márk (23) volt a Nyíregyháza legjobbja.

Fotó: Török Attila

Tisztes helyt állt a Nyíregyháza Spartacus FC a Ferencváros otthonában a labdarúgó NB I hatodik fordulójában, ám végül a bajnoki címvédő ünnepelhetett. 

– Bele kell rázódni ebbe a ligába, nagy különbség van az NB-II.-höz képest, sok első szezonos játékosunk van, így fel kell venni a ritmust. – értékelt közvetlenül a lefújást követően a Nyíregyháza vezetőedzője, Tímár Krisztián. – A hazai közönség véleménye is tükrözte a lefújáskor a teljesítményünket, számos helyzetet dolgoztunk ki, a Ferencváros pedig akcióból nem tudott nekünk gólt lőni. Sok sérültünk van, őket nehéz pótolni. Nem ijedtünk meg, győzelemre játszottunk, és kis szerencsével egy pontot megérdemeltünk volna. 

– A tavalyi kupameccshez hasonlóan kettő egyes vereséget szenvedtünk, annyi különbséggel, hogy ott előnyből játszottunk – folytatta a Szpari egyik legjobbja, Kovácsréti Márk. – Sajnos magunknak nehezítettük meg az elejét, mert megint kaptunk egy gólt szögletből, amire mindig nagyon készülünk, ennek ellenére sajnos megint belehibáztunk, úgyhogy megint hátrányból kellett játszanunk. Sikerült visszajönnünk a meccsbe viszonylag korán a második félidőben, és szerintem abszolút át tudtuk venni az irányítást a Fradi-pályán, erre szerintem lehet alapozni mindenképpen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában