Viselkedés

19 órája

Orbán Balázs: Magyar Péter angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól (videó)

Amikor Magyar Péter teret és felületet kaphatna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól. Így reagált a miniszterelnök politikai igazgatója arra, hogy hiába ajánlott új időpontot Magyar Péternek a köztévé, a Tisza Párt elnöke ezt is elutasította.

MW

Forrás: Hírtv.hu

Orbán Balázs a miniszterelnök politikai igazgatója: „Én itt vagyok, én minden magyar európai-parlamenti képviselővel szívesen vitatkozom, eddig is szívesen megtettem, voltak olyanok, akik kiálltak és voltak olyanok, akik nem." - írja a HírTv.hu

Rajta most sem fog múlni - tette hozzá a miniszterelnök politikai igazgatója. Orbán Balázs emlékeztetett,

 Magyar Péter az egész magyar nyilvánosságot telekürtölte az elmúlt hónapokban azzal, hogy vele senki nem áll szóba, senki nem hajlandó vitatkozni, és senki nem hívja a köztévébe.

A köztévé munkatársai most azonban lehetőséget kínáltak a TISZA Párt elnökének, valamint Orbán Balázsnak, hogy Magyarország aktuális helyzetéről beszélgessenek. Ámde Magyar Péter 

az árvízre hivatkozva lemondta a csütörtök esti vitát, azt állítva, ő a gátakon fog homokzsákot pakolni.

Az eredeti cikket ITT tekintheti meg. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában