Labdarúgás, vármegyei labdarúgás

2024.09.09. 17:54

Sorsoltak a vármegyei kupában, egymás ellen játszik a két vármegyei II. osztályú gárda.

Szon.hu

A fekete mezes Újfehértó a Tarpát fogadja a 3. fordulóban

Fotó: Sipeki Péter

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Területi Igazgatóság irodájában a versenybizottság elkészítette a MOL Magyar Kupa selejtezőjének számító 2024-25-ös Vármegyei Kupa harmadik fordulójának párosítását.
Mint ismert, az idei kupasorozatra 28 egyesület nevezett be. Az augusztus 21-re kiírt első fordulóban 24 csapat lépett pályára. Az onnan továbbjutó 12 egyesület, valamint az első fordulóban kiemelt – az előző vármegyei kupán az elődöntőben szereplő négy csapat – Tarpa, Újfehértó, Nyírbátor, Baktalórántháza léptek pályára az előző körben. A hétfői sorsolásán az alábbi párosítások alakultak ki a: Vásárosnamény–Nyírmeggyes, Csenger–Nyírvasvári, Újfehértó–Tarpa, Balkány–Gyulaháza.
A forduló játéknapja: 2024. szeptember 25,. szerda 16. óra.
A továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dől el, ha a kilencven perc után döntetlen az állás, akkor az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább. Ha azonos osztályúak az együttesek, akkor tizenegyespárbaj dönt a továbbjutásról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában