Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2024.09.01. 19:28

Ma sem hibázott az Ibrány

A Nagykálló a Kótajt fektette két vállra.

Szon.hu

A Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokságban két mérkőzést rendeztek vasárnap.

Nagykálló–Kótaj 3–2 (2–1)
Nagykálló, v.: Veres. Nagykálló: Budaházi – Erdei, Marozsán, Ramos (Marinka), Homann, Sidibe, Sipos, Baráz (Puluczkai), Anda, Mészáros, Nagy (Haller). Edző: Homann Richárd. Kótaj: Kromplák – Hangácsi, Nagy D., Illés (Törő), Papp, Dencs, Turóczi (Lengyel), Sallai, Molnár, Korsoveczki, Lakatos. Edző: Seregi Mihály. Gól: Sidibe 2 (egyiket 11-esből), Haller, illetve Papp, Nagy D.
Homann Richárd: – A legfontosabb, hogy a három pontot itthon tartottuk, amihez gratulálok a fiúknak. A játékon még van mit csiszolni, dolgozunk rajta. További sok sikert a Kótajnak!
Seregi Mihály: – Férfias, kemény küzdelemben maradtunk alól, bár úgy érzem, ez a mérkőzés inkább volt döntetlen szagú. A játékvezető nem állt a helyzet magaslatán, de ettől függetlenül gratulálok a hazai csapatnak! Mi megyünk tovább és készülünk a következő mérkőzésre.
Ibrány–Mándok 3–1 (2–1)
Ibrány, v.: Kosztyu. Ibrány: Tóth – Farkas, Lukács (Kállai), Kiss (Dobos), Nagy (Bészély), Csáki (Novák), Lakatos, Boros, Ács, Barta (Oláh), Bunkóczi. Edző: Fiumei Viktor. Mándok: Bandor – Jánvári, Koszta, Toldi (Baksa), Jene, Gyüre (Csáki), Bokor, Molnár, Matyi, Kornutyak, Budaházi (Maroda). Edző: Kocsis János. Gól: Lukács, Nagy, Barta, illetve Bokor.
Fiumei Viktor: – A gyorsan bekapott gólunk inkább az ellenfelünket zavarta meg. A szünetig meg tudtuk fordítani a mérkőzést, majd a második félidő első percében rúgott gólunkkal pedig nagyjából el is dőlt a három pont sorsa. Később voltak még helyzeteink, lehetőségeink, de azok sajnos már kimaradtak.
Kocsis János: – A hazaiak mindenben fölénk nőttek, megérdemelten tartották otthon a három pontot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában