Labdarúgás, NB III

2024.09.01. 13:10

Zsinórban negyedszer is kikapott a kis Szpari

A fehér mezes vendégek három ponttal távoztak

A Nyíregyháza Spartacus második számú csapata a Füzesabonyt fogadta NB III. Keleti csoportjának 6. fordulójában vasárnap délelőtt. A nagy  melegben kiegyenlített volt az első félidő, a mieink birtokolták többet a labdát, de nagy helyzet egyik oldalon sem akadt, így nem született gól. Fordulás után viszont gyorsan vezetést szerzett a vendég gárda, egy beadás után Szanku lőtt középről a kapuba. Azonnal egyenlíthettünk volna, de Cseh labdája a jobb kapufáról pattant vissza. Milencovici bombázott mellé Horváth pontos beadása után, majd Cseh fejelt fölé. Próbált egyenlíteni a Szpari II., a Füzesabony pedig kontrákra rendezkedett be. Harman védett is egy ziccert, a másik oldalon pedig egy szögletnél blokkoltak a vendégek. A hajrában Cseh lőtt fölé egy szabadrúgást, így az eredmény nem változott, a Füzesabony nyerte a mérkőzést. 

Labdarúgás: NB III., Északkeleti csoport, 6. forduló
Nyíregyháza II.–Füzesabony 0–1 (0–0)
Nyíregyháza, v.: Vinter. Nyíregyháza II.: Harman – Selmeci, Kovalecz, Katkó, Horváth K. Savanya (Kalán, 80.), Czimer-Nyitrai, Milencovici (Harmat, 66.), Bertók, Varga, Cseh. Edző: Török László. Füzesabony: Slakta – Oláh N. (Tarnócz8, 58.), Vajda (Berki, 58.), Oláh B., Szanku (Olasz, 88.), Nagy G. (Kaló, 58.), Nagy Á., Nagy M. (Briz, 84.), Németh, Bocsi, Orosz. Edző: Bódis Barna. Gól: Szanku (47.).
Török László: – Nem sok helyzete adódott az ellenfélnek a mérkőzésen, de szokásunkhoz híven adtunk nekik lehetőséget a gólszerzésre, melyet egyből kihasználtak. Sok támadást vezettünk, de ami ránk jellemző, a pontatlanság, az folyamatosan visszaköszönt. A hozzáállással nem volt probléma, de a negyedik mérkőzés zsinórban, ahol egy góllal kapunk ki. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában