Olimpia

2024.07.16. 10:14

Kovács Richárd már Franciaországban készül az olimpiára

Az NYVSC-Big Boxing Club ökölvívója, Kovács Richárd Nancyban végzi az utolsó simításokat az olimpiára.

Nagy Lajos (b1) és Kovács Richárd (első sor, b2) a felkészülés célegyenesébe ért

Fotó: Magyar Ökölvívó Szakszövetség

Három párizsi olimpiai kvótásunk és a magyar ökölvívó csapat kilenc napot tölt nemzetközi edzőtáborban – írta meg a Magyar Ökölvívó Szövetség. Hámori Luca a női versenyzők táborában Vittelben tréningezik, míg a férfiak – köztük az NYVSC-Big Boxing Club sportlója, Kovács Richárd – Nancyban készülnek szakmai edzésekkel és kesztyűzéssel.

– Tizenhárom ország versenyzői vannak Nancyban, de például az üzbégek nem csak az olimpikonokat hoztál el, tehát népes csapat gyűlt össze – idézi a szövetség oldala Nagy Lajost, Kovács Richárd edzőjét. – Az üzbégeken kívül a francia, a spanyol és például a szerb válogatott is itt van, ami nagyon jó lehetőséget biztosít a minőségi munkára. Fontos állomás ez a mostani, hiszen remek lehetőséget kaptunk arra, hogy feltérképezzük az ellenfeleket és saját magunkat is. Persze nem itt kell megmutatni mindent magunkból, de most még lehetőség van a kisebb hibák javítására és a forma élesítésére is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában