Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2024.08.18. 19:22

Ötösre vizsgázott az Ibrány

Szon.hu

A Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokságban egy mérkőzést játszottak vasárnap.

Ibrány–Gergelyiugornya 5–0 (3–0)
Ibrány, v.: Varga. Ibrány: Tóth – Bunkóczi, Lukács, Kiss (Bertók), Kállai, Nagy (Novák), Csáki, Farkas, Boros (Lakatos), Ács (Bészély), Barta (Oláh). Edző: Fiumei Viktor. Gergelyiugornya: Vakarcs – Oláh, Danku (Szegedi), Mándi (Szabó), Peregrin, Barta, Illés (Baráth), Méhész, Tóth (Kovács), Csonka, Zán. Játékos-edző: Balogh Tibor. Gól: Nagy 2, Barta, Ács, Kállai.
Fiumei Viktor: – Már az első félidőben bedaráltuk ellenfelünket, majd a szünet után ezt tovább tudtuk folytatni. A játék minden elemében felülmúltuk őket, győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elmúlt hat hétben nagyon sokat dolgoztunk ezért az eredményért.
Balogh Tibor: – Már a meccs előtt voltak előjelei a vereségünknek, a héten átbeszéljük a most történteket és jövő héten egy teljesen másik csapatot láthatnak a szurkolóink. Gratulálok az Ibránynak a győzelemhez!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában