Labdarúgás, Vármegyei Kupa

2024.08.05. 13:43

Augusztus 21-én rajtol a Vármegyei Kupa

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Területi Igazgatósága elkészítette a MOL Magyar Kupa selejtezőjének számító 2024-2025-ös Vármegyei Kupa nyitófordulójának párosítását.

Fotó: Pexels

Mint ismert, az idei kupasorozatra 28 egyesület nevezett be.  Az augusztus 21-re kiírt első fordulóban 24 csapat fog mérkőzni, míg 4 egyesületet – az előző vármegyei kupán az elődöntőben szereplő Tarpa, Újfehértó, Nyírbátor, Baktalórántháza csapatait - kiemelt a VB.

A Vármegyei Kupa 1. fordulójának párosításai: (játéknap: 2024. augusztus 21. 17.30 óra)

Tiszaszalka SE – Biri SE, Gyulaháza KSE – Rakamazi Spartacus SE, Záhony VSE – Csenger FC, Filo SE – Ópályi KSE, Érpataki SE – Nagydobosi LSE, Kisar SE – Nyírmeggyes SK, Fényeslitkei SE – Nagyecsed RSE, Nyírlugosi SE – Balkányi SE, Újdombrád SE – Ibrány SE, Nyírvasvári’16 FC – Kemecse SE, Fehérgyarmati DFSZSE – Austria-Juice Vásárosnamény SE, Vámosoroszi KSE – Sonkád SE.

Fontos információ, hogy a továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dől el: ha a kilencven perc után döntetlen az állás, akkor az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább. Ha azonos osztályúak az együttesek, akkor tizenegyespárbaj dönt a továbbjutásról.

A szeptember 4-re tervezett második körben pedig az első fordulóban továbbjutók mellé már bekapcsolódik a kiemelt négy sportegyesület is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában