Labdarúgás

2024.07.16. 09:58

Egykori szerb up-válogatott védőt igazolt a Szpari

A Nyíregyháza Spartacus bejelentette Ranko Jokics szerződtetését.

Ranko Jokics (balra) és Fekete Tivadar sportigazgató

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Ranko Jokics 186 cm magas, korábban a szerb és a bosnyák élvonalban futballozott. Tagja volt a szerb U16-os, U17-es és U21-es korosztályos válogatott keretnek is. Az előző idényben 19 meccsen lépett pályára a bosnyák bajnok Borac Banja Luka színeiben, de több mint 80 szerb első ligás mérkőzése is van.

– Örültem a megkeresésnek, mert egy jó bajnokságban futballozhatok a következő idényben – idézi a klub honlapja Jokicsot. – Szeretnék minél többet játszani, és segíteni a csapatot, hogy jó eredményt érjünk el a szezonban.

A 25 éves védővel kétéves szerződést kötött a Spartacus.

– Mindenképpen szerettünk volna bal lábas belső védőt igazolni – a keretünkben korábban mindenki jobb lábas volt a középső védők közül –, és ahogy korábban is említettem, nem minden pozíciót tudunk magyar játékossal betölteni, ez az egyik ilyen. Ranko Jokics érkezésével ez megoldódik. Fiatal kora ellenére évek óta meghatározó játékos élvonalbeli csapataiban – tett hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában