Hirdetés

2 órája

Nívós, gyors és hatékony egészségügyi ellátás

Dr. Polocsányi Béla belgyógyász, immunológus, allergológus, gasztroenterológus főorvos 2018 óta tölti be az F MEDICAL Magánklinika orvosigazgatói posztját. A régió egyik legkorszerűbb intézményeként az F MEDICAL Magánklinika több mint 40 szakterületen kínál magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat. Hisznek az etikus és személyre szabott orvoslásban, hogy minden beteget az egyéni igény szerint gyógyítsák.

PR cikk

Forrás: FM Magánklinika Kft.

Az immunológia és meddőség komplex kivizsgálása

Kiemelt szakterületem az immunológia, különösen a meddőség kivizsgálása. Az F MEDICAL Magánklinikán a gyermekvállalási nehézségekkel küzdő nők komplex kivizsgálásban részesülnek. Az új nőgyógyász-endokrinológus kollégákkal együttműködve a klinikán személyre szabott kezelési tervet biztosítunk, figyelembe véve a meddőség valamennyi lehetséges okát

– részletezte Dr. Polocsányi Béla.

Bővülő gasztroenterológiai szolgáltatások

Októberben a gasztroenterológiai szakrendeléshez én is csatlakoztam. Az F MEDICAL Gasztroenterológiai Központja a régió egyik legjobban felszerelt központja. Helyben teljes körű ellátást kapnak a páciensek emésztőrendszeri problémáikra: endoszkópia, hasi ultrahang, hasi MRI és H2 kilégzéses vizsgálatok állnak rendelkezésre

– ajánlotta az orvosigazgató.

A jövőbeni tervek között szerepel a diagnosztikai eszköztár bővítése is, erről hamarosan bővebb tájékoztatást is nyújt majd a klinika.

Dr. Polocsányi Béla
Forrás: FM Magánklinika Kft.

Allergológia vizsgálatok  

Hazánkban az allergia népbetegségnek tekinthető valamennyi korcsoportban. Az allergológiai ellátás szintén bővített kapacitással áll rendelkezésre a klinikán, így gyorsabb időpont foglalási lehetőséget kínál azoknak a betegeknek, akik különböző allergiás betegségekkel küzdenek.  

Ez a szolgáltatás különösen hasznos az ételallergiában és intoleranciában szenvedők számára, ahol a pontos diagnózis felállítása és a megfelelő kezelés kulcsfontosságú. Allergológusként ezen a területen is aktív szerepet vállalok, hogy segítsem a pácienseket a tüneteik enyhítésében és életminőségük javításában. Klinikánkon fontosnak tartjuk a csapatmunkát. Légúti allergia kivizsgálását fül-orr-gégész és pulmonológus szakorvosainkkal együtt végezzük, allergiás bőrbetegségek kivizsgálását kiváló bőrgyógyász kolléganőink segítik. Válogatott esetekben sikerrel végzünk immunterápiát pollen-, vagy poratka allergiában szenvedő pácienseknél. Ezekben az esetekben a tüneti terápiánál többet tudunk nyújtani, időben elkezdett kitartó kezeléssel az allergia meggyógyítható

– részletezte Dr. Polocsányi Béla.  

Az összetett, kihívást jelentő esetek iránti elkötelezettség

Dr. Polocsányi Béla főorvos továbbra is különösen szívesen vállalja az érdekes és bonyolultabb eseteket, amelyek különleges szakértelmet és alapos kivizsgálást igényelnek.  

Az F MEDICAL Magánklinika továbbra is elkötelezett amellett, hogy a magas színvonalú, gyors és hatékony egészségügyi ellátást biztosítson minden páciens számára.

4400 Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán utca 38.
Tel.: 06 42 512 222

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában