Hirdetés

2 órája

Smile Design Center: a klinika, ahol a tökéletes mosolyt tervezik

PR cikk

December 31-ig megy egy átfogó kampány, melyet kifejezetten nyugdíjas páciensei részére alkotott meg a Hotel Fürdőházban működő Smile Design Center. Sok kedvezménnyel és szuper csomagajánlatokkal próbálnak kedveskedni számukra, ezek kupon formájában megtalálhatóak a nyíregyházi rendelőjükben vagy a www.smiledesigncenter.hu weboldalon.

 

Bemutatná pár szóban saját magát és a rendelőt?

Dr. Homoki Sándornak hívnak, húsz éve kezdtem a szakmát, kezdetben fogtechnikusként, később fogorvosként dolgoztam, illetve dolgozom a mai napig. Jelenleg a Smile Design Center fogászati magánklinikát vezetem Nyíregyházán, feleségemmel, Homoki Csillával. Klinikánk egy „ici-pici” rendelőből nőtte ki magát az elmúlt tizenegy év során, jelenleg hat kezelővel és tizenhárom orvossal működünk együtt. Az utóbbi években több neves előadó és orvos érkezett hozzánk privát, belsős képzéseket tartani, így a legújabb innovációs technológiákat is elsajátítottuk. Fogászati csapatunkban különböző specialistákkal találkozhat a páciens: parodontológussal, dento-alveolaris és arc-állcsont sebésszel, fogszabályozó szakorvossal, protetikussal, konzerváló és restauratív kezeléseket végző orvosokkal, endodonciai specialistával vagy éppen dentálhigiénikussal. Jómagam és csapatunk munkamorálját is az abszolút páciensközpontú ellátás jellemzi. Minden esetben az az elsődleges célunk, hogy a lehető legjobb ellátást tudjuk nyújtani. Ez egyébként visszaköszön klinikánk nevében is, hiszen a Smile Design Center magyarosítva azt jelenti: „mosolytervezési központ”. Kezdeti rendelőnk már akkor ezt a nevet viselte, amikor a mostani komplex fogászati magánklinikánk létrejötte még csak álom volt a számunkra.

Hol található a klinika és miben különböztök a többi fogászattól?

A Smile Design Center magánklinika egy igazán idilli környezetben található Nyíregyháza üdülőövezetében, Sóstógyógyfürdőn, a zenélő szökőkút és a Sóstói-tó közvetlen közelében, a Hotel Fürdőház épületében. A pácienseink részére számos olyan innovációt vezettünk be, melyek elsőként csak nálunk voltak elérhetőek, mindezt azért, hogy fokozzuk mind a komfortérzetüket, mind az eredményesebb ellátást – dr. Homoki Sándor a későbbiekben néhány ilyen innovációt bővebben is kifejt majd, így lesz szó például a mikroszkópos endodonciáról, az all-on-4 és a BPS technológiáról, az állkapocs ízület beméréses eljárásokról, a teljes szájrehabilitációról, a különböző implantálási technikákról és a biomimetikus restaurálásról is.

 

Mi történik a páciensekkel, akik felkeresik a Smile Design Centert a különböző fogászati problémáikkal?

A hozzánk érkező páciensek egy alapos vizsgálaton esnek át, ahol a szájüregi vizsgálat mellett készítünk egy CBCT felvételt, majd rögzítjük az aktuális státuszt. Felmérjük a páciens igényeit, problémáit és összevetjük a lehetőségeivel, amiket nyújtani tudunk a számára. Készítünk egy átfogó kezelési tervet, amely tartalmaz egy árajánlatot is. Megismertetjük a pácienst az ellátás menetével, tájékoztatást kap a várhatóan nálunk eltöltött, illetve a gyógyulási időről, ezekbe belekalkuláljuk, hogy mindvégig megkapja tőlünk a maximális tájékoztatást. Meg kell érteniük és el kell fogadniuk, hogy a különböző szakembereink a profiljaiknak megfelelően dolgoznak majd „rajtuk” azért, hogy a legjobb végeredményt érjük el. Külön öröm számunkra, hogy sok az olyan fogorvos, aki beküldi hozzánk a páciensét, hogy bizonyos részmunkákban besegítsünk, legyen szó egy fog mikroszkópos gyökérkezeléssel történő megmentéséről, állkapocs ízületi problémával rendelkező páciensek rehabilitálásáról, vagy cisztákkal, gyulladásokkal bajlódó páciensek ellátásáról. Rendszerünk összehangolt működését különböző szoftverek segítik, ezek gondoskodnak arról, hogy időben értesítést küldjenek a pácienseknek az időpontjaikról, a kontrollvizsgálataikról, de ezzel párhuzamosan a beavatkozást végző orvos is látja, hogy a kezelési terv melyik részénél is jár. December 31-ig megy egy átfogó kampányunk, melyet kifejezetten nyugdíjas pácienseink részére hoztunk létre. Sok kedvezménnyel és szuper csomagajánlatokkal próbálunk kedveskedni számukra, melyeket kupon formájában megtalálnak rendelőnkben vagy a www.smiledesigncenter.hu weboldalon.

Smile Design Center
+36-20-483-8855
[email protected]
www.smiledesigncenter.hu
4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, Fürdőház tér 1.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában