Tragédia

1 órája

Szörnyű baleset: Tragédia lett a fürdőzésből

Mentőhelikoptert érkezett egy nyíregyházi idős nénihez október 13-án. Bár az orvosok minden tőlük telhetőt megtettek, az asszony életét vesztette a szörnyű baleset másnapján.

Szon.hu

Szörnyű baleset: Tragédia lett a fürdőzésből

Forrás: Metropol.hu

Mentőhelikopter propellereinek hangja verte fel október 13-án a nyíregyházi kertváros békéjét. Rengetegen találgatták, hogy vajon kinek lehetett a környéken szüksége sürgős ellátásra. Kiderült: a mentősöket a Legyező utcához riasztották, ugyanis egy idős néni szerencsétlen balesetet szenvedett. A nőt azonnal a Debreceni Égési Centrumba szállították. Bár az orvosok mindent megtettek érte, az idős hölgy szervezete feladta a harcot. - olvasható a metropol.hu oldalon.

Hatalmas ijedtség lett úrrá egy nyíregyházi családon október 13-án, vasárnap délután. Családtagjuk, egy idős nő ugyanis fürdés közben véletlenül magára engedte a forró vizet, aminek következtében elájult. A hölgy súlyos égési sérüléseket szenvedett a szerencsétlen balesetben. A családtagjainak csak az tűnt fel, hogy az idős asszony hosszasan időzik a fürdőszobában, ekkor vették észre, hogy nagy a baj. Azonnal riasztották a mentőket, akik mentőhelikoptert küldtek a helyszínre, ami a Legyező utcai buszmegállóban landolnt. A mentők a sérült hölgyet ellátták majd a debreceni kórházba szállították. 

Nagyon megijedtünk, hogy mégis mi történhetett. Másnap hallottuk, hogy milyen szerencsétlenség miatt is érkeztek a mentők. 

– mondta el lapunknak az egyik helyi.

Az idős nő nem élte túl a balesetet

Bár az orvosok a kórházban mindent megtettek az idős néniért, szervezete sajnos nem bírta tovább és október 14-én hétfőn éjjel feladta a harcot. Családja, szomszédai és ismerősei is gyászolják az elhunyt hölgyet.

Nem hiszem el, hogy ez megtörtént! Számomra ez hihetetlen. Nagyon sajnálom őt, nyugodjon békében és megnyugvást kívánok a családnak. 

– üzente lapunkon keresztül az idős hölgy egyik szomszédja.

Csábító a meleg, de veszélyeket rejthet

Ki ne szeretné a kellemes forró fürdőket, főleg a hidegebb, hűvösebb időszakban, mint amilyen mostani ősz is. Főleg az idősebb generáció számára ez számos veszélyt rejthet. A túl magas hőmérséklet ugyanis extra megterhelést jelent a szívnek, így azoknál, akik szív- és érrendszeri problémákkal küzdenek, fennáll a veszélye, hogy elájuljanak a zuhanykabinjukban vagy a fürdőkádjukban. A forró vizes fürdés miatt ugyanis az erek kitágulnak, és a szívnek erősebben kell pumpálnia a vért a keringés fenntartásához

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában