Valós veszély

3 órája

Menczer Tamás: Magyar Péterék elvennék a magyar gazdáknak járó pénzeket (videó)

A Tisza Párt elnöke megvonná a magyar gazdáknak járó támogasokat – hívta fel a figyelmet a pénteki videójában a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója, aki arra is rámutatott, hogy Magyar Péter szövetségese, Ursula von der Leyen rovarokat etetne a magyarokkal.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz képviselője napirend elõtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. október 7-én MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A  magyar gazdák pénzét Brüsszel Ukrajnának akarja adni, ezért megváltoztatják a szabályokat. Magyar Péter Brüsszel embere és rögtön arról posztolt, hogy a változtatást támogatná, de mi védjük a magyar embereket és a magyar gazdákat – jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója egy közösségi oldalára feltöltött videóban. 

A kormánypárti politikus emlékeztetett: 

Magyar Péter kiposztolta, hogy megváltoztatná azt az agrártámogatási rendszert, ami több mint 500 milliárd forintot jelent évente a magyar gazdáknak, és ezt brüsszeli sugallatra eltörölné. Ehelyett olyan rendszert vezetne be, ami összhangban van egy Von der Leyen asszony által megfizetett „szakértő” tanulmányával 

– mutatott rá. 

Mint mondta, valós veszély áll fenn azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi rendszer szerint Magyarországnak és más országoknak joggal járó uniós forrásokat, vagyis a magyar gazdáknak járó pénzeket el akarják venni. Ez nem ajándék, ez nekünk jár – szögezte le. 

Ezt von der Leyen asszony készíti elő, Magyar Péter kiváló barátja, és Magyar Péter is már kiírta ezt, ugyan ilyen furcsa, nehezen érthető összefüggésben, meg ilyen furcsa szavakkal, de jelentését illetően egészen egyértelműen kiírta a Facebookra

– fogalmazott.

Hozzátette: ha már itt tartunk, ebben a jelentésben, amit Von der Leyen asszony kért, az is szerepel, hogy az állattartást vissza kell fogni Európában, mert az európaiak túl sok húst esznek. 

Helyette ehetünk szöcskét, rovarokat és hasonlókat. Ezen az ember kínjában mosolyogna. Egyen rovarokat meg szöcskét Brüsszelben az, akire most gondolok!

– mondta a politikus.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában