Kézilabda, Kisvárda Master Good SE

2 órája

A Kisvárda Master Good SE érvényesítette a papírformát

A Magyar Kupa 3. fordulójában idegenben Kazincbarcikán lépett pályára Józsa Krisztián együttese. A Kisvárda Master Good SE érvényesítette a papírformát NB II-es ellenfelével szemben.

Szon.hu

A Fehérvár elleni győztes bajnoki mérkőzést követően a Magyar Kupa 3. fordulójában a Borsod SK-Kazincbarcika vendége volt a Kisvárda Master Good SE péntek este.

Kisvárda Master Good SE
Kovalcsik Bianka (balra) volt a Kisvárda Master Good SE legeredményesebb játékosa

 

 A kézilabda NB II. éllovasa lelkes játékával sokáig el tudta tüntetni a két gárda közti osztálykülönbséget, amelyért a szurkolói nagyon hálásak voltak. Elsősorban a Kisvárda lapos falát lőtték át eredményesen, nyitott védekezésükkel némileg megzavarták a a vendégek támadásépítéseit, viszont az egy az egyeik ellen nem volt ellenszerük, csak szabálytalanságok árán tudták megállítani a Kisvárda játékosait. A megítélt büntetőket Kovalcsik Bianka biztos kézzel értékesítette. Bő negyedóra után aztán fogyni látszott a hazaiak lendülete, amelyet eredményesen kihasznált a takarék lángon égő Kisvárda, így félidőre három gólos vezetéssel vonulhattak öltözőbe.

 

A Kisvárda Master Good SE Budaörsön folytatja bajnoki szereplését

 

Fordulás után még egy darabig tartotta a lépést a hazai csapat, aztán ahogy fáradtak, egy több hibát vétettek támadásban, ezt kihasználva gyors indításokból és rendezetlen védelem ellen növelte előnyét a Kisvárda. A végére csak az volt a kérdés, hogy meglesz-e a tíz gólos különbség. Végül a Kisvárda érvényesítette a papírformát és továbbjutott a Magyar Kupában, de a hazaiak is minden dicséretet megérdemelnek, mert amíg bírták erővel, becsületesen küzdöttek.

A Kisvárda Master Good SE jövő szombaton a Budaörs vendégeként folytatja bajnoki szereplését.

 

  • Magyar Kupa, 3. forduló

Borsod SK-Kazincbarcika–Kisvárda Master Good SE 22–32 (13–16)

Kazincbarcika, néző, v.: Szedmák, dr. Tóth. Kisvárda: Leskóczi – Csáki 7, Kovalcsik B. 9/4, Ajano 3, Szabó Lili 2, Gyimesi 3, Mérai 1. Csere: Karnik 1, Kostyó 1, Kocsis, Karé 1, Bucsi 4, Brajovics. Edző: Józsa Krisztián. Kiállítások: 2, illetve 4 perc. Hétméteresek: 5/4, illetve 4/4.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában