Futsal, NB I, A'Stúdió Futsal Nyíregyháza

1 órája

Pozitívvá vált az A’Stúdió örökmérlege

Múlt pénteken megszerezte 34. élvonalbeli sikerét a klub.

Menetel az A’Stúdió.

Fotó: Vehír

Mint ismert, remek teljesítményt nyújtva 5–3-ra győzte le a Veszprém gárdáját az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza az NB I-es futsalbajnokság kilencedik fordulójában. A szabolcsi klub ezzel már zsinórban ötödször diadalmaskodott, s jelenleg egy csapatnak sincs ilyen hosszú győztes szériája, sőt, ebben a szezonban még egy gárda sem nyert egymás után ötször.

Már 34 győzelem a kosárban

Élvonalbeli meccsen 34. alkalommal diadalmaskodott Lovas Norbert egylete, ezzel pozitívvá vált a klub NB I-es örökmérlege – a 34 siker mellett 10 döntetlen és 33 vereség áll a nevük mellett.

A listavezető Haladással holtversenyben a Nyíregyháza szerezte idáig a legtöbb gólt a bajnokságban (43), a harmadik legjobb a gólkülönbség és immáron az ötödik helyen áll a csapat a tabellán, de rendkívül sűrű a mezőny, a második Újpest is csak négy ponttal áll jobban.

Ami az egyéni statisztikákat illeti, Gregory negyvenedik mérkőzésén kezdett az A’Stúdió színeiben (minden sorozatot figyelembe véve), míg Maneca immáron ötvenszer volt kezdő az NB I-ben. Utóbbi holtversenyben vezeti a bajnokság góllövőlistáját (12) és egymást követő ötödik meccsén talált be. Szabó Lajosnak a veszprémi volt a 30. gólja az élvonalban.

Folytatódik a bajnokság

A bajnokság a válogatott szünetet követően a tizedik fordulóval folytatódik, az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza október 21-én, hétfőn a tabellautolsó és még nyeretlen TFSE-Tent Budapest otthonában játszik, míg vármegyénk másik csapata, a B-Kerép Nyírbátori SC pénteken a DEAC ellen lép parkettre.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában