Hinnye!

2 órája

Tomporpogácsáival férfiszíveket szaggat Evelin

A legújabb Instagram-fotók láttán a rajongók teljesen elaléltak.

Forrás: Instagram

Gáspár Evelin hatalmas fogyása óta imádja szexi képekkel meglepni a rajongóit, és ez most sincs másként. Győzike és Bea asszony elsőszülöttje Instagram-oldalán posztolt olyan fotót, amik hatására többen szerelmesek lettek. A fiatal szépség vadító bőrszerkóban pózolt a kamerának!

Nagyon gyönyörű vagy Evelin drágám. Csodásan nézel ki, nagyon bejössz nekem és teljesen beléd zúgtam. Komolyan mondom azt hiszem, hogy szerelmes vagyok - kapott hatalmas bókot a miniruhában combot villantó celeb. Nem csoda tehát, hogy a szett láttán ilyen kommentek érkeztek: "Vadítóan szexi!" "Bomba!"

A 30 éves Evelin bombaformában posztol és boldogan éli az életét. Édesanya, Bea asszony ezt nem is bánja, ugyanis úgy véli, lánya a kora ellenére nem áll készen az anyaságra. Erről Lékai-Kiss Ramónának vallott a TV2 Titkok Ramónával című podcast műsor legújabb vendégeként:

Húszéves voltam, amikor Evelin született, ez egy ilyen fiatal felnőtt kor... én mondjuk nem tudnám elképzelni, hogy a gyerekeim szüljenek, még akkor sem, ha Evelin harmincéves. Mert még nem érettek rá. Egyik sem. Én sem voltam rá érett, sokat lepasszoltam Evelint anyuhoz. És ezért egy kicsit lelkiismeret-furdalásom is van  - közölte Bea teljesen őszintén, tabuk nélkül.

Forrás: borsonline.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában