Washington

2 órája

A töltött káposzta is terítékre került Washingtonban

Angol tanár volt a kisvárdai gimnáziumban, megtekintette a washingtoni Mindszenty-kiállítást. 

L. Tóth Lajos

Washingtonban Magyar Érdemrenddel tüntettük ki Kevin Roberts urat, a Heritage Alapítvány elnökét! – írta a közösségi oldalán dr. Tilki Attila szabolcs-szatmár-beregi országgyűlési képviselő. – Kevin Roberts annak a szervezetnek a vezetője, amely elkészítette Project 2025 címen a Republikánus Párt választási programját és az elmúlt években az amerikai-magyar konzervatív kapcsolatok szervezésében kiemelkedő szerepet töltött be. A magyar nagykövetségen rendezett ünnepi eseményen Takács Szabolcs nagykövet úrral köszöntöttük Magyarország barátját, családját és munkatársait.

A Mindszenty-kiállításon meglepetésemre egy olyan amerikai fiatalemberrel találkoztam, aki Kisvárdán, a szülővárosomban volt a Szent László Katolikus Gimnáziumban dolgozott angol tanárként a közelmúltban. Nagyon nagy szeretettel beszélt a vármegyénkről felemlegetve a nagyon finom töltött káposztát. Megdicsért bennünket, hogy a háború első hónapjaiban egy emberként fogtunk össze és segítettünk az ukrán menekülteknek. Ahogy megfogalmazta: Magyarország a szíve közepében van. Hát igen, kicsi a világ. 

Ki volt Mindszenty József?

https://mindszentyhaz.hu/index.php/bemutatkozas/mindszenty-jozsef-elete 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában