Labdarúgás, Nyíregyháza Spartacus

2 órája

Szerződéshosszabbítás! Kovácsréti Márk 2027-ig írt alá a Szparival

A Nyíregyháza Spartacus egyik legjobbja hálás klubjának, amiért korábban a nehéz helyzetben is bízott benne. Fekete Tivadar sportigazgató szerint Kovácsréti bizonyította, kiváló döntés volt őt leigazolni.

Szon.hu

Kovácsréti Márk szerződést hosszabbított

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Kovácsréti Márk remek formában játszik ősszel. A támadó négy góljával vezeti a Szpari házi góllövő listáját, több szépségdíjas találata is volt már az élvonalban, megválasztották a forduló legjobbjának is. A játékossal ma szerződést hosszabbított a Nyíregyháza Spartacus - közölte a klub hivatalos honlapján.

Kovácsréti
Kovácsrétit ünneplik a társak a Kecskemét elleni bombagólja után
Fotó: Koncz Márton

- Örülök, hogy annál a klubnál folytathatom, akik akkor szavaztak nekem bizalmat, amikor nehezebb periódusban voltam. Ezt folyamatosan szeretném meghálálni. A tavalyi sikeres szezon után idén is maradandót akarunk alkotni, immár az első osztályban, melyhez a szurkolók is hozzájárulhatnak, akik hétről-hétre fantasztikus hangulatot varázsolnak az új stadionunkban. Remélem sok győzelmet ünnepelhetünk együtt - mondta Kovácsréti Márk.

Kovácsréti már a másodosztályban remekelt

A 24 éves labdarúgó 2023-ban érkezett a Szparihoz az MTK-tól, és alapembere volt tavaly a bajnoki címet szerző csapatnak. A Merkantil Bank Ligában akkor 6 találattal segítette az együttest. Most 2027 nyaráig kötelezte el magát a Nyíregyháza Spartacushoz.
Márk érkezésemkor - immár két éve - az első játékosok egyike volt, akit leigazoltunk, és bizonyította, hogy jó döntést hoztunk szerződtetésekor. A keretet szeretnénk minél tudatosabban kialakítani, ezért fontosnak tartjuk, hogy azokat a labdarúgókat megtartsuk, akik erősségei a Spartacusnak. Ez korábban nem volt jellemző a klubra, törekszünk arra, hogy folyamatosan építsük a jövőt. Márkban még mindig nagyon sok van, egyre jobb teljesítményt nyújt, melyből a Szpari is profitál - tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.

A Nyíregyháza Spartacus vasárnap 13 órakor a Zalaegerszeget fogadja az NB I. 11. fordulójában. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában