Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei i. osztály

2 órája

"Az Ibrány egy Nagy Dáviddal jobb volt"

Baktán csak kétszer kezdtek közepet, az Ugornya otthon tartott egy pontot.

Szon.hu

Vasárnap három mérkőzést rendeztek a Nyír-Wetland vármegyei i. osztályú bajnokságban.

 

Gergelyiugornya–Újfehértó 2–2 (0–2)

Gergelyiugornya, v.: Goneth. Gergelyiugornya: Vakarcs – Illés, Danku, Czirják, Barta (Oláh), Méhész, Balogh P., Balogh T., Peregrin (Kovács), Zán, Csonka. Játékos-edző: Balogh Tibor. Újfehértó: Nagy M. – Chrien, Kovács, Somogyi (Daróczi), Angyal, Pallai B., Mezei, Pallai G., Benke, Garda (Kiss), Szilágyi. Edző: Kiss Tamás. Gól: Barta, Illés, illetve Angyal, Csonka (öngól). Kiállítva: Kovács (77.). 
Balogh Tibor: – Az első félidőben nem ismertem rá a csapatomra, a szünetben átbeszéltük a dolgokat. A második félidőben hatalmas erőket mozgósítottunk az egyenlítés érdekében amire úgy gondolom, hogy még tíz emberrel is rászolgáltunk.
Kiss Tamás: – Nagyon csalódott vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy Ugornyáról nem sok csapat fog még pontot se elvinni, de a játék képe alapján simán megnyerhettük volna a találkozót. A második félideji játék előtt kicsit értetlenül állok, mert nagyon buta és fegyelmezetlen dolgokat követtünk el és ennek is volt köszönhető, hogy az Ugornya visszajött a játékba és döntetlenre tudták menteni a mérkőzést. Köszönjük szépen Kenyérnek a vendéglátást és további sok sikert a hazaiaknak!


Baktalórántháza–Nyírvasvári 0–0

Baktalórántháza, v.: Ignéczi. Baktalórántháza: Maleskovits K. – Kovács, Huncsik (Zakor G.), Lakatos, Zakor J. (Szarka), Csatári (Pataki), Maleskovits M., Gyramati (Molnár), Jávor, Németh, Kócs. Edző: Stekler Attila. Nyírvasvári: Szegedi – Takács (Molnár), Karczub (Serbán), Sőre, Csiszár, Balogh, Jónás, Tóth (Fekete), Kópis (Pető), Ricsei, Nagy. Edző: Paulik János.
Stekler Attila: – A Nyírvasvári meglepetést igért, de ezt sajnos a saját csapatomtól kaptam. A helyzet kihasználásunk szörnyű volt. Mindkét csapat sok helyzetet dolgozott ki, viszont ezek rendre ki is maradtak, így meg kell elégednünk az egy ponttal. További sok sikert a Nyírvasvárinak!
Paulik János: – Kihagyott helyzetek mérkőzésén mindkét csapat eldönthette volna saját javára az összecsapást. Megbecsüljük ezt a pontot is. Gratulálok az ifi nagyarányú győzelméhez. További sok sikert a Baktának!


Ibrány–Vásárosnamény 4–2 (3–0)

Ibrány, v.: Kövér. Ibrány: Jóbi – Farkas (Dobos), Lukács, Kiss (Bunkóczi), Kállai, Nagy, Bészély (Novák), Csáki, Lakatos, Boros (Oláh), Ács. Edző: Fiumei Viktor. Vásárosnamény: Csordás – Géci (Dobod), Szántó, Lyáh (Sárosi), Deskó, Bíró, Magyari, Illés (Ujvári), Kopor, Orosz, Berec (Jónás). Edző: Géczi István. Gól: Nagy 3, Bészély, illetve Magyari (11-esből), Sárosi. Kiállítva: Lukács (82.).
Fiumei Viktor: – Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést, de a szünet után egy kicsit belekényelmesedtünk, ennek ellenére voltak még helyzeteink. Az utolsó nyolc percre gondoskodtunk magunknak az izgalmakról.
Géczi István: – Az első félidőben az Ibrány kihasználta a hibáinkat, a második félidőben mi elpuskáztuk a helyzeteinket. A végén szorossá tettük a mérkőzést, de nem sikerült egyenlítenünk. Az Ibrány ma egy Nagy Dáviddal jobb volt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában