Dánielfy Gergő Nyíregyházán játszik főszerepet

A Móricz Zsigmond Színházban az évad első nagyszínpadi bemutatója a Padlás című musical lesz, amiben Gulácsi Tamás és Dánielfy Gergő váltott szereposztásban játsszák a Rádiós szerepét.

Szon.hu

Forrás: MW-archív

Sűrű ez az időszak az életében

Podcastvendégünk a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál Év Felfedezettje díjának nyertese, a Száz virág, a Mammamia, az Éljük át vagy az Elmegyek című dalok szerzője, előadója, Dánielfy Gergő. A fiatal művésszel nemrégiben találkozhatott a nyíregyházi közönség, hiszen remek hangulatú koncertet adott a VIDOR Fesztiválon,  hamarosan pedig a zenés darabban láthatjuk viszont, aminek a rendezője Gémes Antos és aminek a premierjét október 19-én, szombaton tartják.
– Nagyon örültem Kirják Róbert – a nyíregyházi teátrum igazgatója, a szerk. – felkérésének, és bár éppen egy olyan időszakban vagyok, amikor a zenekari munka is nagyon sok időmet elveszi, mindenképpen úgy alakítom az életemet, hogy a próbák és az előadások is beleférjenek a napjaimba – mondta az adásban Dánielfy Gergő, aki szerint a Padlás zenéje és dalszövegei olyan világba kalauzolják el a nézőket, amilyenben még sosem jártak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában