Bulvár

1 órája

A Sztárban Sztár All Stars hetedik élő adás heti győztese Gubik Petra lett

Ezzel eldőlt, számukra ért véget a Sztárban Sztár All Stars versenye. Döntöttek a nézők, bár valószínűleg ők sem voltak könnyű helyzetben.

Szon.hu

Forrás: MW-Archiv, Bánkuti Sándor

A Sztárban Sztár All Stars hetedik élő adása is tele volt izgalmas pillanatokkal, de sajnos most sem juthatott tovább minden versenyző. Az azonban bizonyos, hogy mindenki emlékezeteset alkotott! - olvasható a metropol.hu oldalon.

Forrás: Metropol.hu

A show végére pedig úgy alakultak az események, hogy a napi nyertes, a Liptai Claudia, Lékai-Kiss Ramóna, Hajós András és Stohl András alkotta zsűri és a közönség szavazatai alapján Gubik Petra lett! Ő ezzel egyhuzamban harmadik alkalommal tudhatja magáénak ezt a címet.

Az est legdermesztőbb mozzanata a veszélyzóna volt, amelybe ezúttal került Tóth Gabi, Szabó Ádám, Sipos Tomi és Oláh Ibolya került. Végül a nézők úgy döntöttek, hogy a Sztárban Sztár All Stars hetedik élő adásában Szabó Ádám és Sipos Tomi számára ért véget a verseny.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában