Labdarúgás, NB II., Kisvárda Master Good

2024.09.06. 12:10

Véglegessé vált a Kisvárda kerete

Szon.hu

Marko Matanovics csatlakozott utoljára a kerethez.

Fotó: kisvardafc.hu.

Megérkezett Kisvárdára az átigazolási időszak véghajrájában szerződtetett Marko Matanovics, így csatlakozását véglegesen szentesíthette az NB II-es klub. A 24 éves, korábbi U21-es válogatott montenegrói középpályás a szezont még a boszniai élvonalban, az FK Sarajevo csapatában kezdte, amelynek színeiben a Konferencialiga selejtezőjében is játszhatott. A Kisvárda új játékosa a klub honlapjának tette meg első nyilatkozatát. 

Nem érzem visszalépésnek a karrieremben a kisvárdai állomást, sőt, kifejezetten úgy gondolom, hogy előreléptem, ennél a csapatnál biztosított a fejlődésem – mondta el Marko Matanovics. – A Kisvárda nagy klub, két éve a nemzetközi porondon is szerepelt, tudom, hogy vissza szeretne jutni az élvonalba, ami egyezik az én céljaimmal is. Látom, hogy az infrastruktúra tökéletes, minden adott a minőségi munkához, izgatottan várom a találkozást a csapattársakkal. Az érkezésem előtt természetesen egyeztettem a kisvárdai csapat montenegrói válogatott futballistájával, Driton Camajjal, aki biztosított róla, hogy jó helyre kerülök.” 
A Kisvárda FC honlapján egyúttal azt is közölte, hogy Marko Matanovics értékezésével véglegesnek tekinthető az együttes kerete a 2024/2025-ös idény első felére. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában