Labdarúgás, MOL Magyar Kupa

2024.09.16. 18:51

Sorsoltak a Magyar Kupában

Ellenfelet kapott a Nyíregyháza Spartacus, a Kisvárda Master Good és a Tarpa. Mutatjuk a részleteket.

Szon.hu

Mint az ismert szombaton mindhárom még versenyben lévő vármegyei alakulatunk sikeresen túljutott a MOL Magyar Kupa harmadik fordulóján. A Nyíregyháza Spartacus és a Kisvárda Master Good tizenegyes párbajban lépett tovább, míg a Tarpának elég volt kilencven perc arra, hogy a nevüket tartalmazó gömb bekerüljön a hétfői sorsolást váró harminckét együttes közé.
A következő játéknapon a tét már a nyolcaddöntőbe, vagyis a legjobb 16 közé jutás lesz. A sorsoláson nem volt kiemelés, tehát osztálytól függetlenül alakultak ki a párosítások. A csapatok neveit tartalmazó gömböket ifjabb Bene Ferenc húzta ki. A Nyíregyháza Spartacus az Ajkát, a Tarpa az Iváncsát, míg a Kisvárda Master Good a Balatonalmádit kapta ellenfélül.
A továbbjutás kérdése egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén hosszabbítás következik, ha ekkor sem születik döntés, akkor jönnek a tizenegyesek. A forduló hivatalos játéknapja október 30., szerda.

Ajka (II. o.)–Nyíregyháza Spartacus (NB I.)
Tarpa vármegyei I. o.)–Iváncsa (NB III.)
Balatonalmádi (vármegyei I. o.)–Kisvárda Master Good (NB II.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában