Kézilabda, Kisvárda Master Good SE

2024.09.06. 13:38

Az újonc otthonában kezdenek

Szon.hu

Fotó: KM-archív

Szombat délután elrajtol a Kisvárda Master Good SE számára is a 2024/2025-ös idény. Hálátlan szerep jutott Józsa Krisztián együttesének, az újonc Esztergom otthonában kezdenek. A városnak másodszor lesz csapata a női kézilabda élvonalában: az Esztergomi KSE 2001-től három és fél idényt töltött az élvonalban, majd 2005 februárjában visszalépett.
Komoly erősítésekkel várja az új idényt az NB I.-be feljutott MOL Esztergom, amelyet Elek Gábor már vezetőedzőként irányít majd. A Ballai testvérek, Anna és Borbála Vácról, a tehetségét már az előző szezonban megvillantó Faragó Lea a NEKA-tól érkeztek. Kisfaludy Anett és Kovács Anett a Ferencvárosból követték mesterüket. Nick Viktória a Dunaújvárost, míg Tóth Nikoletta a Fehérvárt erősítette az előző szezonban. 
Újoncként nem lehet más céljuk, mint a biztos bennmaradás, Elek Gábor azonban a szezonnyitó sajtótájékoztatójukon elárulta, ennél egy picit többre vágynak, olyan helyezést elérni, hogy egy percig ne kelljen aggódniuk a kiesés miatt. Távolabbi terveik között szerepel, hogy négy-öt év múlva szeretnék megcélozni a nemzetközi kupaszereplést.
Az biztos, hogy igazi fiesztára készülnek a városban, már 14 órától programokkal várják a szurkolókat, a parkolóban pedig a Food Track várja a szurkolókat válogatott finom falatokkal.

– Tisztában vagyunk vele, hogy a nagy médiaérdeklődés mellett az egész városban óriási érdeklődés övezi a mérkőzést. Nekünk azonban minden külső körülményt ki kell zárnunk és csak a feladatunkra koncentrálni – vezette fel a találkozót Józsa Krisztián, a Kisvárda Master Good SE vezetőedzője.
– Nincs mitől tartanunk, mert egy remek felkészüléssel a a hátunk mögött vágunk neki a bajnokságnak. Mindenki motiváltan készült a héten, kiéhezve várjuk a bajnoki rajtot. Nagyon nehéz találkozóra számítok, mert remekül igazolt az Esztergom, legnagyobb erősítésük azonban véleményem szerint Elek Gábor személye, aki óriási szakmai stabilitást ad nemcsak a csapatnak, hanem az egész szakosztálynak. Ennek ellenére bízunk a jó szezonkezdetbe, a győzelem igényével lépünk pályára szombaton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában