Kosárlaba, NB I/B, Hübner Nyíregyháza BS

2024.08.10. 13:51

Ismerős csapatok ellen készülnek a Cápák

Konditermi munkával kezdődött a felkészülés.

Fotó: Hübner Nyíregyháza BS

Az elmúlt napokban edzésbe állt a Hübner Nyíregyháza BS kosárlabda csapata, hiszen két hét múlva már felkészülési mérkőzéseket is játszik.

A DEAC ellen kezdenek

Augusztus 23-án a DEAC első osztályú csapatával csapnak össze a Cápák, majd másnap a debreceniek NB I/B Piros-csoportban szereplő U23-as gárdájával meccselnek.

A Zöld-csoport egyik élgárdájának számító Tiszaújvárossal a tavaly nyári felkészülési meccs és a decemberi Hepp-kupa-találkozó után újra összefut Merim Mehmedovic gárdája.

Állandó felkészülési partnernek tekinthető a Budapesti Honvéd SE is – a fővárosiakkal szokás szerint a Sitku Ernő Emléktorna keretein belül méri össze a tudását a szabolcsi gárda. A saját rendezésű esemény második napján helyosztót játszik az egylet, a másik ágról a DEAC vagy az Atomerőmű SE érkezhet.

Sűrű lesz a felkészülés

A következő hét valamelyik napján az osztálytárs Vasas otthonában lép parkettre a Blue Sharks, majd a felkészülés utolsó hetére is tervez még egy mérkőzést, ám az a bajnoki sorsolástól függ.

A versenynaptár szerint szeptember utolsó hétvégéjén indul az idény.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában