Labdarúgás, Nyíregyháza Spartacus

2024.06.14. 13:51

Védekező középpályást igazolt a Szpari

A Gyirmótról érkező játékossal 3 éves szerződést kötött az egyesület.

Szon.hu

Kovács Milán és Fekete Tivadar sportigazgató

Alakul, formálódik az élvonalba jutott Nyíregyháza Spartacus kerete. Megyeszékhelyünk együttese pénteken délután újabb játékos érkezést jelentette be hivatalos honlapján.
A védekező középpályás, Kovács Milán Vasas nevelés, az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. Az előző idényben 28 mérkőzésen lépett pályára a Merkantil Bank Ligában, 26 alkalommal kezdőként, 2 gólt szerzett.

– Nagyon örülök, hogy megkeresett a Nyíregyháza. Mindenkinek álma, hogy az NB I.-ben játszhasson és hálás vagyok, hogy ez most megvalósulhat. Szeretnék mindent kihozni magamból. Nagyon tetszett, amikor Fekete Tivadar sportigazgató felvázolta a terveket, és az sem másodlagos, hogy új stadionban játszhatunk. A keret is szimpatikus volt, több játékost ismerek is, igyekszem kiharcolni a helyemet, és remélem minél több lehetőséget kapok – mondta Kovács Milán.
A 24 éves középpályás korábban korosztályos válogatott kerettag volt.
–  Kovács Milán személyében egy kimondottan érett, rutinos játékost igazoltunk, aki kinőtte a másodosztályt. Egy 192 cm magas védekező középpályás érkezett hozzánk, aki kora ellenére már rutinosnak számít. Csapataiban rendszeresen kezdő volt, alkalmas arra, hogy az NB. I-ben szerepeljen. A magyar játékosok között ritka az ilyen profilú és ilyen fizikai paraméterekkel rendelkező labdarúgó ezen a poszton – mondta Fekete Tivadar sportigazgató.
Kovács Milánnal 3 éves szerződést kötött a Nyíregyháza Spartacus.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában