Futsal

2024.06.06. 10:03

Tapasztalt játékosokkal erősített a Nyírbátori SC

Alakul a Nyírbátori SC játékoskerete! A futsal NB I előző idényét hetedik helyen záró együttes több játékos leigazolását is bejelentette.

Kovács Erik Nyírbátorba igazolt

Fotó: Pusztai Sándor-archív

A DEAC-tól érkezik Nagy Bence és Berecz Rafael. Utóbbit évekkel ezelőtt Elek Gergő, a Bátor jelenlegi vezetőedzője fedezte fel még a DEAC-nál, de előbbivel is dolgozott már a mester. Nagy korábban együtt futsalozott Szentes-Bíró Tamással, Dobi Attilával, Sánta Attilával és Berecz-cel is, de a nyírbátori sportcsarnok sem lesz ismeretlen számára, hiszen öt éven át a Nyírgyulaj játékosa volt.

Nyírbátorban folytatja Kovács Erik is. A 26 éves játékos a 2018-2019-es idényben még az NB II-ben bizonyított a klubnál, majd a Levelek csapatától indulva az NB I-ig jutott az A’Stúdió Futsal Nyíregyházával, ahonnan télen távozott. Az élvonalban idáig kilenc gólt szerzett. A bátori klub beszámolójából kiderül, további egyéni fejlődésre és felsőházas szereplésre vágyik az új csapatával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában