Röplabda

2024.06.13. 14:29

Köszöntötték a bronzérmes nyíregyházi röplabdázókat

Az NYSC U17-es és U20-as leány röplabdacsapata is remekül szerepelt az országos döntőn.

Szép eredményt értek el a nyíregyházi csapatok

 A Nyíregyházi Sportcentrum utánpótlás röplabdázói rendkívül eredményes heteken vannak túl: az U20-as és az U17-es gárda bronzérmet szerzett országos döntőt, míg az U15-ösök erről hajszállal lemaradva negyedik helyen zárták a szezont.

Az egyesület csütörtök délután házon belüli díjátadón köszöntötte az érmes csapat tagjait.

– Az elmúlt időszak ünneplést érdemel – szólt a csapattagokhoz Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője. – Nagyon büszke vagyok, hogy szeretett sportágamban olyan eredményeket értetek el, ami magasan a sportcentrum legeredményesebb szakágává emelte a röplabdát. Az U15-ös, az U17-es és az U20-as csapat is erőn felül teljesített. Ez egy hosszú út, aminek remélhetőleg nem a végén, hanem a közepén tartunk. Nehéz összeegyeztetnetek a tanulást, családot, sportot és egyebeket, de csak így lehet eredményt elérni. Ez köszönhető a szülők támogatásának, a ti elhivatottságotoknak és nem utolsósorban azoknak a szakembereknek, akik eredményesen dolgoztak veletek. Próbáljatok eljutni a felnőttcsapatig, amit közületek többen megettek már, így a következő idényben hét saját nevelésű játékosa lesz a Fatum-Nyíregyházának, amit jelenleg egy extraligás együttes sem mondhat el.

Az U20-as csapat játékosai: Tolnai Janka, Takács Orsolya, Rufin-Martínez Lilian, Oroszvári Csenge, Csernyik Tünde, Földi Boglárka, Pampuch Gréta, Farkas Réka, Sitkua Panna, Szendrei Hanna, Savic Lea, Szabó Réka, Farkas Gréta, Mezősi Laura.
Az U17-es csapat játékosai: Madura Anna, Oroszvári Csenge, Mázsári Hanna, Cserbán Réka, Pampuch Gréta, Csató-Csernák Katica, Erdész Laura, Farkas Réka, Sitku Panna, Savic Lea, Oroszvári Zselyke, Molnár Janka, Buzai Barbara.
Szakmai stáb: Erdősné Balogh Erika, Pampuch Csaba, Berényi Eszter, Kőhalmi Orsolya, Csizmarik Ákos.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában