Labdarúgás

2024.06.13. 14:01

A Mátészalka edzője szerint ez kellett a feljutáshoz

A Mátészalka idegenben is sikert aratott, így kettős győzelemmel, 5–2-es összesítéssel megnyerte az osztályozót és feljutott az NB III-ba!

Idegenben is remekelt a Mátészalka

Fotó: egyesület

– A mérkőzés elején rúgtunk egy gyertyát, abból szöglethez jutott az ellenfél és kaptunk belőle egy szerintem véleményes gólt, úgy láttam, hogy szabálytalanságot követtek el a belső védőmmel szemben – értékelt az MMTK vezetőedzője, Paulik István. – Tudtuk, benne van a pakliban, hogy gólt kapunk, az volt a fontos, hogy ezután ne pánikoljunk, hanem tartsuk magunkat a taktikához. Jól reagáltunk erre a helyzetre és szintén fontos volt, hogy gyorsan egyenlítettünk. Ha nem lett volna az elején a kapott gól, még simább lehetett volna a mérkőzés. Az első meccsen is hasonló volt a játék képe, elöl tartottuk a labdát, a párharcokat nagy arányban megnyertük, voltak olyan játékelemek, amelyeket kifejezetten jól végeztek el a srácok. Végig kontrolláltuk a mérkőzést. Nagyon jó teljesítményt nyújtottak a játékosok, a cserék is jól szálltak be mindkét meccsen, ez is mutatja a csapat erejét.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában