Mesterséges intelligencia

2024.09.30. 11:57

Chat GPT otthon és az iskolában


Pedagóguskonferencia - Mesterséges intelligencia - Chat GPT otthon és az iskolában címmel kezdődik érdekes program kedden 17 órától Nyíregyházán az MCC képzési központjában (Kálvin tér 4-5.).  
Az oktatás modernizációja, a digitalizáció régóta foglalkoztatja a pedagógiát elméleti és gyakorlati síkon egyaránt. Kérdéses azonban, hogy egyáltalán szükség van-e modernizációra, hiszen a hagyományos módszerek évszázadokig működtek és új vizsgálatok bizonyítják, igenis szükség van például a papír alapú oktatásra és a klasszikus íráskészség fejlesztésére.  
Mindazonáltal a Chat GPT azonban alapjaiban változtatja meg a tudásépítéshez való viszonyunkat. Az interaktív előadásban arra keressük a hallgatósággal együtt a választ, hogy szülőként és pedagógusként hogyan fordíthatjuk a mesterséges intelligenciát a társadalom hasznára a természetes és intelligencia megtartása, erősítése mellett.
A meghívott előadó Fegyverneki Gergő módszertani tréner, digitálispedagógia-szakértő, középiskolai tanár. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában