Nyíregyháza

2024.08.16. 09:17

Ötven gyertya ég a tortán

A jósavárosiak együtt ünneplik meg a kerek évfordulót.

Csáki Alexandra

Az 50. Jósavárosi Napokon fellép a 4 for Dance is

Fotó: Együttes

Jeles jubileumhoz érkezik a Jósavárosi Napok – az idei lesz az ötvenedik! A kerek évfordulót hatalmas bulival ünneplik a városrészben élők az Ungvár sétányon augusztus 17-én. 

A rendezvényt a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette Csoport nyitja meg 14.30-kor, a köszöntők után felvágják az ünnepi tortát. Az Eszterlánc Északi Óvoda Gyermekmosoly Tagintézményének apróságai adnak műsort, majd a Kerekerdő Tagintézmény Így tedd rá! csoportja szórakoztatja a közönséget. Fellépnek a Senior Örömtáncosok, látványos show-val érkezik Naninski és Figaro, lesz mediball-bemutató, a Vidám Manók együttes interaktív koncerttel lepi meg a legkisebbeket. 

Táncház és utcabál 

A Szabolcs Néptáncegyüttes csoportjai a közönséget is megtáncoltatják, az énekes Hekman Böbét a Gold ­Dance Group táncosai váltják. A 4 for Dance 20.25-től szórakoztatja a jósavárosiakat, a tűzijáték után pedig éjszakába nyúló utcabál indul a Vox együttessel.  

Kísérőprogramként napközben lesznek termékkóstolók és kiállítások, különböző bemutatók, játszóudvar és habparti, 14 és 19 óra között pedig szűrőbusz fogadja a rendezvényre érkezőket. A program ingyenes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában