Bulvár-celeb

5 órája

Titokzatos rajongó hagyott szívszaggató levelet Tompos Kátya fejfáján

Közel öt hónapja már, hogy itt hagyott minket a gyönyörű és tehetséges színésznő,Tompos Kátya, de a gyász nem csitul sokak szívében.

MW

Tompos Kátya színésznő, énekesnő

Fotó: Móricz-Sabján Simon

A színésznő ez év május 31-én hunyta le örökre a szemét. Halála sokkolta az egész országot, hiszen mindeni nagyon hitt és szeretett volna segíteni neki a gyógyulásban. Sajnos azonban már későn került nyilvánosságra, hogy mekkora nagy a baj. Hiába volt az összefogás, a segítség már későn érkezett, Kátya szervezete feladta a küzdelmet.

A színésznőt a nyilvánosság teljes kizárásával kísérték utolsó útjára. Azt azonban senki nem tudta, hogy Tompos Kátya temetésére június végén  volt. A fiatalon elhunyt színésznőt a Farkasréti temető művészparcellájában helyezték végső nyugalomra.

Néhány nappal ezelőtt járt a budai sírkertben járt a Bors olvasója, aki a saját szerette sírja után Tompos Kátya sírja mellett is megállt, ugyanis nagy rajongója volt a kiemelkedő tehetségű színésznőnek.

Tompos Kátya sírja a Farkasréti temetőben
Fotó: Bors / Olvasói fotó

Rövid főhajtás után már majdnem elindult haza, amikor észrevett egy félbehajtott üdvözlőlapot a fakeresztre tűzve. A lap elején egy csónak volt látható, ami szintén nem véletlen, a Valami Amerika második részében ugyanis Kátya énekelte a Magányos csónak című dalt.

A Bors olvasója szerint az üdvözlőlap egy levelet tartalmazott, amit egy ismeretlen küldött a néhai színésznőnek.

Mélyen meghatott a látvány, úgy éreztem, mintha földbe gyökerezett volna a lábam. Azt tudom színházi körökből, hogy Kátyát mindenki szerette, egy fantasztikus humorú, különleges lányként emlegették. Én csak egyszer láttam színpadon, de akkor elvarázsolt. Természetesen nem akartam hozzáérni az üdvözlőlaphoz, de közelebb lépve az első beleírt sort el tudtam olvasni.Valaki egy hosszú levelet írt a művésznőnek magázó stílusban, és úgy kezdte, hogy sajnos személyesen soha nem találkozhattak. Azóta azon töprengek, hogy vajon ki hagyhatta ott a levelet. Biztosan valaki olyan, akire nagy hatással volt Tompos Kátya művészete

 — árulta el az olvasó, aki néhány képet is küldött a sírról és a keresztre tűzött üdvözlőlapról.

Tompos Kátya sírján a titokzatos üzenet
Fotó: Bors / Olvasói fotó

Hogy miként vitte tovább Gubik Petra Tompos Kátya örökségét, kiderül a Bors cikkéből.

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!