Adományozás

2024.08.07. 13:15

Modern számítógépekkel gazdagodott az ópályi iskola

Az Ópályi Jókai Mór Általános Iskola 5-8. osztályos tanulói hamarosan Apple számítógépeken sajátíthatják el a MacOS operációs rendszer használatához kapcsolódó széleskörű ismereteket, hogy magabiztos informatikai tudásra tegyenek szert.

Szon.hu

Három modern számítógéppel gazdagodott az iskola

Fotó: iCentre

Az intézménybe járó, többségében nehéz körülmények között élő tanulók oktatásának fejlesztése az iCentre jóvoltából valósulhat meg, amely iMac készülékeket, tartozékokat, valamint üzemeltetési és terméktámogatási szolgáltatást biztosít az iskola számára.

– Örömmel mondtunk igent az iskola megkeresésére, hogy segítsünk a diákoknak a magabiztos informatikai tudás megszerzésében. Korábban is hozzájárultunk már termék-, illetve pénzadománnyal helyi szinten fontos ügyek megvalósításához, valamint két éve az ukrán menekülteknek juttattunk el digitális eszközöket és kiegészítőket. Az iMac-ek rendkívül hosszú élettartamúak, így évekig ki fogják szolgálni az ópályi iskola igényeit, az eszközök mellé pedig üzemeltetési és terméktámogatási szolgáltatást is biztosítunk, így kérdés vagy probléma esetén hivatalos szervizünk rendelkezésükre áll – mondta az augusztus 6-i átadáskor Szilágyi Szabolcs, az iCentre Chief Revenue Officere.

Egy hivatalos átadó keretében vehették birtokba az Ópályi Jókai Mór Általános Iskola tanulói azt a három darab használt iMac készüléket, valamint a hozzájuk tartozó egeret és vezetékes numerikus billentyűzetet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában