Nyíregyháza

2024.07.11. 10:36

Krúdyhoz méltó buli volt!

Szon.hu

Nagyszerű hangulatban töltött el egy szép nyári délutánt és estét a Krúdy Gyula utca közössége

Forrás: Fotó: Balázs Attila

Erre az estére és programra még Krúdy Gyula is elismerően csettintett volna! A maga korában aktív közösségi életet élő (és abból ihletet bőven merítő) írónk örökségéhez híven utcabált szerveztek a nyíregyházi Krúdy Gyula utca lakói, a hagyományteremtés nem titkolt szándékával. A hangulatot és a sikert látva nem kérdés a folytatás.

Az utcában élő családok nagy lendülettel vették birtokba a Zelk suli előtt lezárt parkolót, ahol kicsik és nagyok jót buliztak a VOX együttes zenéjére, s míg a felnőttek jóízű beszélgetésbe elegyedtek, a gyerekek az ugrálóvár falait ostromolták rendületlenül. A közösségteremtő és -erősítő esemény főszervezője Bede József volt, vele együtt többen is oroszlánrészt vállaltak a remek kezdeményezésben, így dr. Kresák Ilona főorvos, a teljes Kiss család, Kiss Zoltán és Kissné Vámos Vanda, Henzsel Pálné, Türk Nándor. Jó példát mutattak arra, hogyan lehet s kell egyszerű megoldással összekovácsolni a helyi kisközösségeket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában