Helyi közélet

2017.01.22. 17:46

Kémény gyulladt ki Dögén - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 22-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 22-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Teljes terjedelmében égett egy húsz négyzetméteres lakóház vasárnap délelőtt Balkányban, a Perkedpusztán. A szakolyi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók közösen oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház vegyes tüzelésű kazánjának a kéményében vasárnap délelőtt Dögén, a Kossuth utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt.

Csőtörés miatt negyven centiméter magas víz gyűlt össze egy lakóház pincéjében vasárnap délelőtt Ibrányban, a Lilliom utcában. A város önkormányzati tűzoltói motoros szivattyú segítségével távolították el a nagymennyiségű vizet. Szintén vízeltávolításhoz kérték a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét vasárnap délután egy sényői családi háznál a Nyírbogdányi utcában, ahol a pincében hasonló esemény miatt kellett beavatkozniuk. Ópályiban, a Dankó István utcában is csőtörés miatt adott feladatot a mátészalkai hivatásos tűzoltóknak a nagymennyiségű víz eltávolítása vasárnap a délutáni órákban. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában