Helyi közélet

2008.12.08. 13:06

Elismerés a marketingmunkáért Győrben

<p>Győr - Papp József, ay érpataki Zsindelyes Pálinkafőzde Kft. ügyvezető igazgatója a pálinkáért folytatott marketingtevékenységért kapta a kitüntetést.</p>

A magyar pálinka napja alkalmából a győri Szent Miklós Templomban adták át a Magyar Pálinkáért Érdemrendeket a hálaadó ünnepi misét követően december 6-án.

A kitüntetett személyek között volt Papp József, az érpataki Zsindelyes Pálinkafőzde tulajdonosa is. Mellette még Font Sándor és Császár Antal, a pálinkatörvény megszületését kezdeményező országgyűlési képviselők, valamint Piros László, a Magyar Pálinka Lovagrend Egyesület nagymestere részesült kitüntetésben. A Magyar Pálinkáért Érdemrendet azoknak ítéli oda a Magyar Pálinka Lovagrend Egyesület (MPLE), akik sokat tettek a pálinka ügyének előmozdítása érdekében. A díjra jelöltek népszerűsítik a pálinkát, és személyes közreműködésükkel segítik, hogy újra elfoglalja méltó helyét a magyar kultúrában.

Az ünnepségen Piros László, a MPLE nagymestere felhívta a figyelmet arra, hogy 2008 nem csak a pálinka éve volt, hanem egyben vízválasztó is a magyar pálinka történetében. A pálinkatörvény beterjesztése és elfogadása, a fejlesztési támogatások, valamint a pálinka szakma koordinált marketing kampánya olyan nagy mértékben segítették nemzeti italunk ügyét, ami valóban példa nélküli a pálinka rendszerváltás utáni időszak történetében.

Papp József, a Zsindelyes Pálinkafőzde Kft. ügyvezető igazgatója a pálinkáért folytatott marketingtevékenységért kapta a kitüntetést.
– Már az is nagy megtiszteltetés a számomra, hogy a Magyar Pálinka Lovagrend Egyesület jelölt erre a díjra, de nem számított rá, hogy meg is kapom. Sokat jelent a számomra ez a díj, mert visszaigazolást ad arról, hogy jó úton haladunk a minőségi pálinka népszerűsítésében, a nagyvilágban hungarikumként való elfogadtatásában.

- M. Magyar László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában