Katasztrófavédelem

7 órája

Vasárnapi tűzoltói beavatkozások

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Vasárnap történt:

Lesodródott az úttestről, majd a tetején állt meg tegnap késő este egy személygépkocsi a 471-es út 69-es kilométerszelvényénél, Nyírmeggyesnél. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kerekeire állították, áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőröknek.

 Utoléréses baleset történt tegnap reggel a 3612-es úton, Tiszalöknél. Két személygépkocsi ütközött össze, az egyik autó az árokba csapódva, az oldalára borulva állt meg. A másik az úton maradt. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók kerekeire állították a felborult autót és áramtalanították a járműveket.

 Lerakódott korom izzott tegnap kora este Vásárosnaményban, egy Munkácsi úti családi ház kéményében. A helyi önkormányzati tűzoltók az izzó kormot kéziszerszámokkal távolították el a kéményből. Személyi sérülés, lakosságvédelmi intézkedés nem történt. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

 Két hektáron égett foltokban lábonálló kukorica tegnap kora délután Buj külterületén, Szőlőskertben. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal, puttonyfecskendőkkel oltották el a tüzet.

-adta hírül a katasztrófavédelem

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában