Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.08.21. 10:17

Széktolvajt is fogtak a rendőrök

Az elmúlt 24 órában történt.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást L. P. 27 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2024. augusztus 19-én éjszaka az egyik nyíregyházi étterem teraszáról eltulajdonított két széket, majd másnap ismét visszament és elvitt egy asztalt is. A nyíregyházi rendőrök a 27 éves férfit elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2024. augusztus 20-án igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő újdombrádi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 28 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrőrsre előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá 2024. augusztus 20-án egy fábiánházi férfit, aki az általa vezetett személygépkocsival úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a 28 éves férfivel szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2024. augusztus 20-án elfogtak egy 35 éves ramocsaházi lakost. A férfi ellen hat körözés volt érvényben, amiket a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelt el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg ezért azokat a Nyíregyházi Járásbíróság 42 nap elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

-adta hírül a police.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában