Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.08.22. 08:16

Balesetekhez és égő autóhoz is riasztották a tűzoltókat szerdán

Az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek szerdán Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: katasztrófavédelem

Szalagkorlátnak ütközött egy utánfutót vontató kistehergépjármű Tiszavasváriban szerdán. A város önkormányzati tűzoltói vonultak a balesethez, áramtalanították a járművet.

Személyautó és kisteherautó ütközött össze a 41-es számú főúton Besenyődnél. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi az út mellett Tiszavasváriban, a Temető utcában. A város önkormányzati tűzoltói gyorssugárral fékezték meg a lángokat.

Úttestre dőlt fákat távolítottak el több helyszínen tegnap Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tűzoltói. Nagydobos és Ópályi között, a 381-es számú úton Kisvárdánál, Penészlek és Fülöp, valamint Ópályi és Nyírparasznya között szüntették meg a balesetveszélyt a mátészalkai, a kisvárdai és a nyírbátori hivatásos tűzoltók, motoros láncfűrésszel.

-adta hírül a katasztrófavédelem.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában