Katasztrófavédelem

2024.08.21. 08:29

Augusztus 20-án is akadt dolguk a tűzoltóknak vármegyénkben

Az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek kedden Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Unsplash

Az úttestre dőlt és akadályozta a forgalmat egy fa kedden Tiszakóród és Tiszacsécse között. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók szüntették meg a balesetveszélyt, motoros láncfűrésszel. 

Víztorony lemezborítását bontotta meg a szél tegnap Kemecsén, a Vasút utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével rögzítették a lelógó részeket.

Ötszáz négyzetméteren égett a száraz fű Túrricsen. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat gyorssugarakkal. Demecserben három négyzetméteren égett hulladék, amelyet a demecseri önkéntes tűzoltók oltottak el, kéziszerszámokkal és gyorssugárral. Tunyogmatolcson a vasúti sínek között égett nád, amelyet a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók oltottak el kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel.

Lesodródott az útról és az oldalára borult egy személygépkocsi tegnap Sonkádnál. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Lesodródott az útról és telefonoszlopnak ütközött egy személygépkocsi tegnap Nyírvasváriban. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

-adta hírül a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában