Szélrózsa - MBH Bank

2024.07.12. 18:15

MBH Bank a Szélrózsa Evangélikus Ifjúsági Fesztiválon: közösségépítés és robotkaland

Az MBH Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájában kiemelt helyet foglal el a pénzügyi tudatosság fejlesztése, ennek keretében többféle játékos programmal érkeztek az idén Nyíregyházán tartott Szélrózsa Evangélikus Ifjúsági Fesztiválra, mint az esemény zenei programjainak főtámogatói.

Tarnavölgyi Gergely

Kiss Zalán, az MBH Bank államigazgatási, önkormányzati és egyházi kapcsolatokért felelős ügyvezető igazgatója a nyíregyházi fesztiválon

Fotó: Dodó Ferenc

A Nyíregyházi Egyetemen megrendezett eseményen Kiss Zalánnal, az MBH Bank államigazgatási, önkormányzati és egyházi kapcsolatokért felelős ügyvezető igazgatójával beszélgettünk. 

– Nyíregyháza és környéke egyházi szempontból kiemelt jelentőséggel bír, ugyanis jelentős közösségekkel képviselteti magát a régióban az evangélikus, a református, a görögkatolikus, római katolikus és a baptista egyház is. Ezzel együtt az MBH Bank számára is fontos régió ez, a felsorolt egyházak közül mindegyikkel jó kapcsolatot ápolunk, illetve minél szélesebb együttműködésre törekszünk. Bankunk tavaly májusban külön divízióba szervezte az egyházi szervezetek kiszolgálását annak érdekében, hogy még hatékonyabban és személyre szabottan tudjuk kiszolgálni az egyházi ügyfelek egyedi igényeit. Létrehoztunk egy kijelölt szakértői csapatot, hogy közvetlen és hatékony banki kiszolgálást tudjunk nyújtani számukra. Az alap banki szolgáltatásokon felül igyekszünk olyan megoldásokat kidolgozni és bevezetni – szorosan együttműködve az egyházi szereplőkkel –, amelyek mindkét fél számára értékes és hosszútávú együttműködést eredményeznek, legyen az egy új termék vagy éppen valamely társadalmi felelősségvállalási tevékenység – mondta el kérdésünkre Kiss Zalán. 

Az evangélikus egyházközségek és egyházi intézmények jelentős számban vezetnek számlát az MBH Bankban. A Szélrózsa Fesztiválon részvétel az egyházi ügyfelek elkötelezett támogatása mellett kiváló lehetőség az ügyfelek és a közösség igényeinek megismerésére és a kapcsolatok mélyítésére – emelte ki az ügyvezető.

Az MBH Bank az alábbi programokkal várta, várja a Szélrózsa fesztivál résztvevőit még a szombati napon:

  • Játékos kvíz az MBH Bank sátorban: A kvíz célja, hogy játékos formában segítsék a fesztiválozók pénzügyi tudatosságának fejlődését, miközben megismerkednek azokkal az alapfogalmakkal, amelyek a mindennapok során is hasznosak a tudatos pénzügyi kultúra kialakításában. 
  • Játékos ismerkedés a programozás alapjaival az MBH Bank utánfutónál: Ezen a foglalkozáson korosztálytól függetlenül bárki kipróbálhatja, hogy milyen izgalmas a programozás. A részvételhez nincs szükség korábbi programozási tapasztalatra, csak nagy adag kíváncsiságra. A kódok felfedezését mentor segíti, ezáltal gyorsítja és hatékonyabbá teszi a tanulási folyamatot, így biztosan mindenki sikerélménnyel távozik. 
  • Robotkaland az árnyékban: Robotika minden mennyiségben. Egy utánfutó körül kialakított akadálypályán ismerkedhetnek meg az érdeklődők különböző típusú robotokkal. Miközben próbára tesszük ügyességüket, bepillantást nyernek a robotika rejtelmeibe is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában