Labdarúgás, NB III, Északkeleti csoport

4 órája

A Kisvárda legyőzte a regnáló bajnokot!

Hétvégén a13. fordulóval folytatódott az NB III-as bajnokság. A Kisvárda II hazai pályán, míg a Mátészalka idegenben lépett pályára 11 órától.

Szon.hu

Az NB III Északkeleti csoportjának 13. fordulójában A Kisvárda a DEAC elleni vereség után  a Putnokot fogadta, míg a Mátészalka a DVTK I. vendége volt. Mindkét találkozó 11 órakor kezdődött.

Kisvárda
A Kisvárda tartalékcsapata megőrizte korán megszerzett előnyét
Fotó: kisvárdafc.hu

Labdarúgás: NB III., Északkeleti csoport 13. forduló


DVTK II.–Mátészalka 2–1 (0–1)  


Miskolc, v.: Németh G. DVTK II.: Dojcsák – Lakatos, Kiss, Kristóf (Paizs, 79.), Sáreczki, Benkő, Zrnic (Lajcsik, a szünetben), Karnickij, Furdecki (Vincze, a szünetben), Sztavnicsuk (Osikov, a szünetben), Szakos. Edző: Vincze Richárd. Mátészalka: Szilágyi – Fejes, Bodó G., Molnár, Fenyőfalvi Cs., Bodó L., Gyurján (Tangel, 90.), Rózsa, Kristófi (Torkos, 79.). Edző: Sánta Tibor. Gól: Sáreczki (74.), Paizs (93.), illetve Kristófi (12.). Kiállítva: Horváth (87.).
Sánta Tibor: – Mindent megtettek a srácok a siker érdekében, viszont nem volt meg a kellő mennyiségű labdabirtoklásunk. Az utolsó negyedórában elfogytunk, pedig 1–0-ás vezetésünknél megvoltak a lehetőségeink, hogy lezárjuk a mérkőzést. Egyenlítésük után viszont nagy nyomást helyeztek ránk, és a kiállítás is az ő malmukra hajtotta a vizet. 


Kisvárda II.–Putnok 1–0 (1–0)


Kisvárda, Várkerti Sporttelep, v.: Szigetvári M. Kisvárda II.: Hrabina – Bliznjuk, Kozacsuk, Matic, Szirota, Benko, Szikszai, Simon M. (Pongó-Dankai, 69.), Scsadej (Babics, 65.), Ésik Á. (Fedorov, 92.), Prjamov (Ötvös G., 69.). Edző: Törtei Tamás. Putnok: Perehanec – Nagy G. (Mrva, a szünetben), Csiki, Végső, Nemes, Tordai (Kercsó, 79.), Pócsik, Bán, Lőrincz, Galacs, Jónyer (Máris, a szünetben). Edző: Szala Ákos. Gól: Ésik (5.).
Törtei Tamás: – A játékosok minden taktikai feladatot betartottak, a szívük-lelkük kint volt a pályán, ezt máshogy nem lehetett egy ilyen jó csapat ellen. Nem szép játékkal, a mérkőzés nagy részében célfutballal, de itthon tartottuk a három pontot. Ez volt nekünk most a legfontosabb, mert az utóbbi hetekben nagyon keveset tudtunk mosolyogni, most viszont nagyon boldogok vagyunk!

A Kisvárda a következő fordulóban a Tiszaújváros vendége lesz, míg a Mátészalka a Sényőt fogadja.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában